ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργήθηκε το WE. Ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:

  • Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
  • Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
  • Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.
 

Ο χώρος μελετήθηκε διεξοδικά και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, κατάρτισης και εκπαίδευσης. Η ηλικιακή ομάδα στόχου του πολυχώρου ξεκινά από την παιδική/εφηβική ηλικία και καταλήγει στο καθαρά νεανικό κοινό, χωρίς βέβαια να αποκλείει τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Είναι φιλικά σχεδιασμένος για παιδιά και πλήρως προσπελάσιμος για ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.

Ο πολυχώρος WE στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

Ο Πολυχώρος WE επανέρχεται την 1η Σεπτέμβρη 2022!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

Στο we@weskg.gr, για θέματα που αφορούν διοργάνωση εκδηλώσεων

Στο pp@weskg.gr, για θέματα που αφορούν παιδικά πάρτι/δραστηριότητες

Στο ski@weskg.gr, για θέματα που αφορούν χιονοδρομία/αθλητικές δραστηριότητες

Στο info@weskg.gr, για θέματα γενικής φύσης.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό email, μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας

Καλό καλοκαίρι!