ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

the people of we in group photo holding the logo in the middle

Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργήθηκε το WE. Ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:

  • Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
  • Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
  • Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.
 

Ο χώρος μελετήθηκε διεξοδικά και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, κατάρτισης και εκπαίδευσης. Η ηλικιακή ομάδα στόχου του πολυχώρου ξεκινά από την παιδική/εφηβική ηλικία και καταλήγει στο καθαρά νεανικό κοινό, χωρίς βέβαια να αποκλείει τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Είναι φιλικά σχεδιασμένος για παιδιά και πλήρως προσπελάσιμος για ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.

Ο πολυχώρος WE στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

EL

Επιστρέφουμε την 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Για επικοινωνία μαζί μας
συμπληρώστε τη ‘Φόρμα Επικοινωνίας